Omgeving

Naast een strandwandeling en een duik in de zee valt er heel wat te beleven aan de kust en daarbuiten. In Wenduine heb je aan weerszijden grote badsteden zoals Blankenberge, De Haan, Oostende en Knokke-Heist. Beter nog, je bevindt je op een steenworp van het historisch centrum van Brugge. In elke windrichting vind je activiteiten of bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn voor jou, je familie of vrienden en de kids!

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is een themapark van Studio 100 aan de Noordzeekust en de Franse grens. De kusttram stopt voor de ingang.

Sea-life

Ontdek de fantastische geheimen van de onderwaterwereld en kom oog in oog met onderwaterdieren in Sea Life in Blankenberge.

Speelbos Vossenhol

De kinderen vinden er tal van klauter- en klimmogelijkheden, een kamp, een evenwichtsparcours en miniatuurauto’s.

Minigolf Parc Astrid

Op 5 minuten wandelen van de villa speel je met de hele familie een leuk spelletje minigolf in het Astridpark van Wenduine.

Surfclub Wenduine

De nieuwste en meest gezellige surflub aan de Belgische kust! Je kunt er terecht
voor surflessen, kitelessen, rafting, SUP’en en zoveel meer!

Familiepark De Sierk

Familiepark De Sierk is een speelparadijs in het thema circus voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar. Een park voor echte speelvogels.

Aquafun Sunparks

Waterpretpark Aquafun is de ideale plek voor enthousiaste waterratten. Een daguitstap voor de hele familie, eender welk weer het is! Tussen Wenduine en De Haan.

Wielingenzwembad

In het verwarmde Wielingenzwembad kun je met de hele familie fijn zwemmen. Voor de kleintjes zijn er leuke glijbanen en fonteintjes.

De Kust

De kustlijn van België meet 65 km! Ontdek wat de Belgische kust te bieden heeft van natuurpracht en allerhande activiteiten.

De Kusttram

Een andere badstad bezoeken? Overweeg de kusttram! Die rijdt op de sporen langs de Belgische kust van Knokke tot in Adinkerke.

Zwin Natuur Park

Ontdek wat er allemaal te beleven valt in het Zwin Natuur Park. Wandelen en genieten van prachtige fauna en flora.

Raversyde

Één van de best bewaarde delen van de Duitse verdedigingslinie. Meer dan 60 bunkers, observatie-posten en geschutstellingen.

Westhinder

Een tearoom met unieke ligging aan de Belgische kust. De perfecte stop na een leuke dag aan de kust, dicht bij de villa.

Brugge

Ontdek de mooie stad Brugge, hoofdstad van West-Vlaanderen en Unesco Werelderfgoedstad. Boeiend voor jong en oud.

Bellewaerde

Bellewaerde is een pret- en dierenpark bij Ieper waar je met het hele gezin terecht kunt voor leuke attracties in een mooie omgeving.

Wenbeauty

Nood aan relaxatie tijdens je verblijf? Bij Wenbeauty kun je terecht voor massages en lichaamsverzorgingen.

Kookworkshop in Wenduine

Marian legt je uit in workshops hoe je perfect kunt bakken met een Thermomix.

Toerisme Westhoek

Van de bergen tot de zee. Ontdek wat de Westhoek te bieden heeft op vlak van geschiedenis, natuurpracht en activiteiten.

De Zonnegloed

De Zonnegloed te Vleteren is een opvangcentrum en dierenpark met meer dan 400 dieren die nergens meer terecht konden.